Scroll to top
© 2018, AQUA INVEST
Share

Despre noi

AQUA INVEST SA este o companie romaneasca infiintata in anul 2004, este certificata ISO 9001 si isi desfasoara activitatea in domeniul infrastructurii de apa si canal la nivel national si international.

Firma este specializata in productia de capace de acoperire si inchidere pentru camine de vizitare si guri de scurgere in zone carosabile si pietonale. Produsele sunt inovative, realizate din material compozit, respectiv rasini armate cu fibra de sticla, fara insertii metalice, ceea ce le ofera proprietati exceptionale comparativ cu produsele similare realizate din fonta, atat din punct de vedere al greutatii mult mai mici, cat si al rezistentei la coroziune si furt. De asemenea produsele sunt mai usor de transportat, montat si utilizat oferind astfel cel mai bun raport calitate-pret.

AQUA INVEST SA dispune de un spatiu de productie propriu de 2500mp situat pe o platforma industriala de 10000mp localizata la 10km de portul maritim Constanta, la 5km de intrarea pe Autostrada Soarelui A2 Constanta-Bucuresti si la 15km de Aeroportul International Mihail Kogalniceanu.
Productia a demarat printr-o investitie de 1.744.261lei finantata de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei, prin Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” 2007-2013, Axa Prioritara 1 – „Un sistem de productie inovativ si eco-eficient”.
Valorile fundamentale care ghideaza activitatea sunt respectul reciproc, initiativa bazata pe profesionalism si responsabilitatea.